Wie ik ben

lindaboeckhoutMijn naam is Linda Boeckhout. Ik heb, onder andere, ervaring als communicatiemedewerker in het vastgoed en als medewerker implementatie bij een ICT-bedrijf. Voorjaar 2018 studeer ik af aan de Universiteit van Amsterdam (bachelor Religiewetenschappen). Eerder haalde ik HBO deelcertificaten op het gebied van online marketing en copywriting. Ik heb tweetalig middelbaar onderwijs genoten en een International Baccalaureate voor het vak Engels gehaald, vandaar dat je bij mij ook voor Engelstalige teksten terecht kunt.

Mijn motto: woorden doen groeien.

Schrijven en lezen is mijn hobby en mijn werk. Ik geloof dat woorden de kracht hebben om een bedrijf, maar ook ons als personen te laten groeien.
Nieuwsgierig naar eerder werk van mijn hand? Eerder verschenen er stukken van mijn hand op sites als Sargasso en ThePostOnline.nl. Met regelmaat schrijf ik voor GodsandRadicals.org. Ik werk regelmatig voor bouw- en vastgoedbedrijven, webwinkels in lifestyle artikelen en ICT-bedrijven. Namens opdrachtgevers schrijf ik ook artikelen voor Vastgoedjournaal.nl.

In mijn vrije tijd houd ik van tuinieren (in 2010 haalde ik het certificaat aankomend hovenier) en breng ik het liefst tijd door met mijn gezin en mijn huisdieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.